2011

Ett år har gått nu, (okej inte riktigt fortfarande ett dygn kvar och några timmar men om vi bortser från det) Okej jag försöker igen.. Snart har ett år gått och jag tittar då tillbaka från året som gått för att se vad som hänt, och vad jag lärt mig av det. Hur kommer jag komma ihåg 2011?
Jag vet inte riktigt, det var både bra och dåligt, jag har lärt mig väldigt mycket, mött många nya människor.
Gång på gång visar det att livet inte är något jag kan ta förgivet. Inte för att jag har gjort det heller. Allt detdär som gör ont som samtidigt får mig att känna mig levande. Jag lärde mig att bara för att något tar slut så behöver det inte försvinna, jag dör inte. Inte känslomässigt heller. Har kollat igenom gamla bilder och tänker lägga ut några nu i inlägget också, men en textrad jag fastnade för var " No matter what happens, feelings can't change easily." Jag skrev det någon gång i maj tror jag, och det var verkligen så sant! Det skulle ta månader för mig att få mina känslor som vällt över att 'lugna sig' att inse att saker och ting kan ha ett slut, det kan förändras. Relationer är verkligen en knepig sak, och många gånger har jag känt att jag aldrig ska utsätta mig för en sådan sak igen, just genom att jag blev så otroligt sårad. Men jag vet att det kommer finnas någon där ute som kanske inte är som mig, men ändå passar ihop. Vi får se, just nu är jag inte på "jakt" om jag uttrycker det så. Nej, jag låter nu plugget och musiken gå före, och det där andra som gör livet värt att leva ♥
Okej, låt oss då fortsätta genom en del av mitt år.
Min mobil eller min förra mobil (touchen är död och jag tänker inte laga den :(, men jag saknar den xD jättemkt..)
Det är den som har gjort detta möjligt! (såklart, älskade kameran på den mobilen helt underbar många gånger)

Jag pratade för riksdags kansliet, barnminister, socialstyrelsen bland annat. Var med i ett projekt som barnombudsmannen drog igång 2010, .. Det var verkligen lärorikt, och det bästa var väl att jag fick vara med och påverka beslut som ska tas kring just Hvb hem och familjehem, att jag fick möjligheten att påverkar, det är en historia för sig. Träffade helt underbara människor..
 
(en bild på Nea)

Jag klippte mig i februari, något jag aldrig trodde jag skulle göra, då menar jag att klippa av mig det långa hår jag hade som gick ned till midjan.
Hm.. ni får ingen bild, ni får fantisera ihop en bild istället.

Sista året var det också för mig i grundskolan (yes!!) och det innebar en massa plugg, och även avsked av människor jag tyckt mer eller mindre om.
Jag och Emi satsade verkligen i slutet, och vi var duktiga och gick ut med finfina betyg!(bild på skolan från baksidan)Vi var galet grymma på tälja, och som jag sa då
"Vi kommer inte bli några far/mor mödrar som stickar sockar och sånt, nej vi kommer sitta och tälja istället."


(snygga skor)
Var hos mormor och morfar på påsklovet om jag inte minns helt fel, men min kusin Johanna.
Vi badade fötterna i en bäck ISKALLT!


Jag hade något nyårslöfte förra året som löd "Inte dricka mer en 6 koppar te per dag", jag höll det ganska bra förutom under grubberevy's veckan.. Var galet förkyld ... men det var värt det trots att jag var sjuk i flera veckor efteråt xD !
Jag och Emi for till kalix!
Det var ganska roligt när jag skulle gå på toaletten på bussen och fick inte igen dörren, så jag bad Emi följa med och vakta dörren (hehe roligt uttryck, men hon fick igen dörren som tur va så hon behövde inte vakta)
Denna skylt var då på den toaletten, jag tror den menar egentligen att killar inte ska stå upp och göra sina behov, utan att sitta ned. Men jag valde att tolka det som om att vi inte får vara två stycken där inne samtidigt! xDEmi åt lite för mycket bullar under resans gång, så hon gick upp kraftig i vikt.. Men gjorde sedan 1 sit-ups och gick ned allt!! Det ni, jag är värsta bra tränaren!! xD
Fick min käre mobil som jag nu använder.. ... .... .... .... .. .. ... ..... .... ... .... kort, jag saknar min gamle mobil ..
Vi for sedan jag Emi, Elin, och Johanna till min mormor och morfar!
Vi badade jättemycket, men det var bremsar/bromsar som bokstavligen ville mörda mig, och mygg var det på kvällarna, och en hel svärm ville mörda mig också. Så var vi ute och rodde båt, jag och Elin bråkade.. Det var roligt!


Jag sommarjobbade sedan i 3 veckor och tjänade cash asså! Det var Nice, inte att jobba kanske.. hm.. det var mycket jord getingar och humlor utan huvuden. Det blev väldigt mycket P3!

Tjänade även pengar på annat håll, räknade ihop pengarna för någon dag sedan, och jag pantade ihop 530 kr i somras :], har även pantat mer med Elin och Emi, men det är sånt som inte räknas med.. Men galet ändå, det är över 500 brukar :0
Jag såg otroliga saker den sommaren också..

Emi och jag for till popkollo sedan, det var roligt till viss del.. Problemet var att jag inte fick vandra fritt och det gör att jag känner mig "fängslad" om jag uttrycker det enkelt. Det var intressant att se sin egna reaktion, var på otroligt otroligt dåligt humör efter den veckan, och sista dagen kändes det som om livet var över. När relationer tar slut.. Gu vad jag snorade, stod över en toalett och det bara rann snor xD Använde upp flera rullar papper.. hmm.. jag snorde även mer en vad jag grät.. och stackars Emi som fick ligga och höra på när jag grinade hela natten, inte lätt alla gånger.


Efter popkollo så bytte jag ställe till Norrbyskär där en  ledarskapsaspirantutblidning höll hus!
Jag utvecklades otroligt mycket som person där, och har fått minnen jag sent kommer glömma.
Ville nästan inte fara först just för allt som hänt, turbulent var det. Men jag ångrar inte en sekund att jag for dit. Trots hajken vi hade..
Fast det bästa var nog att sova under en stjärnklar himmel. Det är verkligen något ni måste göra innan ni dör!


Sommaren gick, jag började första året på gymnasiet.. Ganska deppad var jag i början visste inte vilka jag skulle vara med, gick genom korridorerna som en livlös själ. Men jag hittade tillslut de jag nu är med, och det är nog inte så konstigt, låta det bara ta sin tid..
Jag började även spela långpartier i schack vilket gick, och jag återfann glädjen till schacket tillslut.
Det var också bland det bästa som hände 2011.. Emi och jag fortsatte i fortsättar gruppen i yoga där saker och ting är mycket svårare, men det är roligt med utmaningar,.. fast jag undrar när jag själv kommer komma upp i handstående.. Omöjligt känns det xD !

For även fler gånger till stockholm, träffade Ida och Simon ♥. Har hunnit vara nere 4 gånger, 3 träffar med socialstyrelsen, och en återträff med barnombudsmannen!

Emi och jag bakade en massa en period.. det var roligt.. men nu har vi kommit ur den perioden.. men vi lär nog komma tillbaka till den om inte jag gör något konstigt nyårslöfte.. xD (som jag hade planerat)
Vi spelade även på hamnmagasinet, vilket var jätteroligt.. Vi fick till och med spela 2 dagar :0!! (inte då dygn så utan vi fick spela på kvällen.. asså om ni förstår vad jag menar)


Tack till Emi speciellt som gjorde 2011 helt awesome! även om vi båda har haft dippar :P Men that's life liksom xD !!

Har träffat många underbara människor, och jag är väldigt glad över att ha en så bra relation med min mormor och morfar nu också! Det är så roligt att fara dit och bara vara!

Det blev ett ganska långt inlägg .. men det får ni leva med :)


How many times will it take, to get it right?


Ett år sedan .. hm var ganska mycket mer snö då :(
Jag saknar snö ändå, visserligen älskar jag när det regnar men att veta
att det kanske inte är så många fler jular i framtiden jag kommer få uppleva
som är fyllda med snö, tanken är ganska deprimerande. :/
Har sett the Stig Helmer story på bio med min ene bror och lillsiiz! :D

Jättebra film! Med skön humor :)
Helt klart sevärd film! Jag var tvungen att mejla lasse åber-museet,
(hittade inte hans adress, för då hade jag skrivit ett brev)
och tacka för en så fin film, och han har verkligen varit en förebild för mig.

Kära lille Lasse om du ser detta så ska du veta att jag tyckte filmen var jättebra!

Hm.. Elin du bad mig och blogga, så här är ett blogg inlägg xD


Nu e det VINTER (?)


Bilden fotades för ungefär 1½ vecka sedan.. VINTER I FULL GÅNG!!
Jag har varit otroligt dålig på att updatera bloggen.. Men det gör inget xD !!
Har haft otroligt mycket i skolan, vilket jag har fortfarande, att det är prov nu varje vecka fram till jul typ .. Men jag har hunnit vara på ett schackläger vilket var otroligt lärorikt. Blev inspererad att spela, så det var väl det som var roligast med lägret :) Men absolut var det roligt att umgås med alla glada typer, och vi for och spelade bowling på lördagen. Alexander satte 3 strikes i rad :0 och 5 strikar den omgången, så han slutade på 175 poäng vilket var helt sinnesjuktbra xD !! Så sen sjöng vi kareoke till och med min storebrorsa Simon som var ledare passade på att sjunga vackra toner.. öhm .. lite sarkastisk kanske.. ., och jag och Jenny sprang sedan upp när larmet gick 0:53. :) Jennys kommentar "Det är någon som ringer på dörren"
Hann tänka "jaa så måste det vara," och 'men va varför ringer någon på dörren mitt i natten?' xD Innan vi sedan brast ut i skratt.
Ska träffa lillpelin idag :D sen ska jag fara till stockholm imorgon! taggar!
Hm.. var längesedan jag pratade med Emi också xD .. hon kanske kommer på yogan ikväll(?) Isf så syns vi där the Cat :D