Gator jag vandrade på som barn,

Gick förbi en skola jag gick på som barn de fyra första åren (6-års till 3;an). Bytte sedan till musikklass på en annan skola. Det är märkligt hur det har förändrats ändå. Lekplatsen har blivit större, mer utspritt och förmodligen mycket säkrare. En helt ny byggnad stod placerad i mitten. Jag gick förbi husen jag brukade vara i, och såg på fönstret hur de hade satt upp "Blåan - 1b". Väldigt gulligt var det!
En till grej jag märkte var att det inte alls tog lång tid att gå dit. Vilket jag kom ihåg jag tyckte var så jobbigt när jag var mindre.
Bilden är kanske lite olämpligt.. jag vet inte, tycker själv att den är ganska bra xD Men jag ska på begravning idag! Ingen som jag känner dock, träffat 1 gång tydligen. De frågade mig ifall jag ville spela där, så jag och Emi tackade ja. Kommer kanske fälla en tår ifall stämningen är tung.. Har du lätt för att gråta när du ser andra som gråter?

Påminner frågestund i förra inlägget! Lägg gärna en kreativ fråga :'3

Kommentarer
Postat av: Fredrik Larsson

Du måste ju lägga upp något där du spelar. :D

2012-04-13 @ 09:48:22
URL: http://fredlarsson.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej! Jag har precis startat en blogg här på blogg.se och jag tänkte att det skulle vara hur snällt som helst om du ville kolla in den och säga vad som kan förbättras,men även vad som är bra!:)Vill verkligen att den ska bli så bra som möjligt,gillar verkligen att blogga! Om du gillar den kan vi ju följa varandra på bloglovin!Jag älskar att läsa olika bloggar när tid finns,så jag läser gärna ytterligare en till:)

Kram http://vendelasonly.blogg.se

2012-04-13 @ 16:47:42
Postat av: Ida

Fin header du har :)

2012-04-13 @ 18:11:32
URL: http://duvor.blogg.se/
Postat av: "Gerd"

Hoppas ni känner er nöjda med spelningen.Du beskriver så bra hur minnen från tidiga skolår förändras.Å andra sidan: Benen är kortare när man är 7 år jämfört med 17 år.Inte underligt att vägen känns kortare nu.Bamsekramar.

2012-04-13 @ 18:21:42
Postat av: MADDISENJ

Vilken webbläsare använder du när du läser min blogg?

2012-04-13 @ 18:53:42
URL: http://maddisenj.se
Postat av: Johanna

Måste bara säga att det inte är John Lennon som har sagt det där utan George Harrison i låten "Within You Without You." Haha var bara tvungen :love:

2012-04-16 @ 12:47:48

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P


Trackback