Han är ju en dvärg o.o!

Att skriva världens depp inlägg är tyvärr inte så uppskattat från min egen sida. Såklart finns det saker som är bra, men samtidigt det som tar så otroligt mycket energi. Som om någon slår ett järnrör mot min skallen om och om igen. Så har hamnat i ett tetris-beroende, vilket jag jämt gör när jag inte orkar med vardagen riktigt. Men det löser sig förr eller senare:'3 bara jävligt drygt när det väl är. 
 
Hur kommer du fira det nya året?:)
 
Hittade 2 skämt mer eller mindre passande till inlägget!:D 

Det naturliga urvalet säger att det blir de svagaste djuren som dör först. Detta är bra för då kan endast djuren med bra gener föröka sig och således vidareutvecklas arten. Den mänskliga hjärnan fungerar på samma sätt. Redigt alkoholintag dödar som bekant hjärnceller och det är de sämsta hjärncellerna som dör först. Om man dricker alkohol regelbundet rensas därför dessa dåliga hjärnceller bort, vilket leder till att hjärnan blir allt bättre. Och det är just därför man alltid känner sig smartare efter några öl!
 
Benny gick bort till sin kvinnliga kollega på jobbet och sa:
- Åh, vad ditt hår luktar gott idag, alldeles nytvättat!
Kvinnan blev rasade och gick raka vägen in till chefens kontor och
talade om att hon blev sextrakasserad på sitt jobb.

- Vad är det som har hänt? frågar chefen.
- Benny sa att mitt hår luktar nytvättat, svarade kvinnan.
- Men, vad är det för farligt med det? frågade chefen.
- Vad som är farligt med det? fräste kvinnan. Benny är ju för fan dvärg
 

Blidbomb typ.:D

  
Hoppas ni hade en trevlig julafton igår!:) Mitt firande fortstätter. Japp.. ikväll ska jag träffa syskonen och imorgon far jag till A-L:s son och firar där också:) Det blir trevligt. Blev en liten "bildbomb" från julafton. Tänker passa på nu när jag har tid och orken att blogga- att blogga dårå (om buskapet inte framgick)!
 
- Har du bestämt än vad du ska ge frugan i julklapp?
- Visst, hon bestämde det åt mig.
- Vad blir det då?
- Hon sa att hon ville ha någonting med diamanter i... Så jag köpte en dvd med filmen "Jakten på den försvunna diamanten".
 
Är du nöjd över dina julklappar?

Ha en fortsatt bra kväll!♥

Städa städa varje fredag å så varje jul. Det tycker jag är kul!Nu är det 1 dag före jul. Jag har redan hunnit tjuvstarta julen med Emi, då vi hade minijulafton i fredags! Fick den älskavärda bodylotion - chocomania och bläckpennor å en poncho!:D Kind of awesome dude! 

Visst är snögubben snygg? xD (förväntar mig endast ett JA som svar på frågan, hehe..)

Har tappert försökt städa mitt överstökiga rum som dessvärre kommer bli lika stökigt ikväll igen. När jag drar fram mina pysselgrejer. -.-' Men några timmar är det fint i alla fall! Det är ju toppen:D 
 
Det är toppen att det är lov och jag ska verkligen försöka njuta av det! Har ingenting inplanerat, vilket förut skulle kännas stressigt. För jag är en person som tycker om struktur och planering xD Men icke. Det känns toppen! Jag sov ut riktigt idag och igår, så förmodligen har jag mer energi dagarna framöver. 

Hoppas ni får en toppenjul! Kram. 

Vilken gubbe ser man aldrig på sommaren?
-Snögubben

God Jul! :D 

All I want for christmas is these stuff!

I'm still breathing. 
Nämen det är mkt i skolan nu, (som vanligt) och efter att ha glömt ALLT nödvändigt på skolan i fredags, så underlättade det inte arbetet denna vecka. Snart är det lov i alla fall, och det är väl det som håller mig uppe! Emi's mamma lagade lussebullar, önskar att jag kunde säga att det var jag och Em som hade gjort det. Men tyvärr det enda vi lyckades med var att bränna kola i en gryta x'3 sen fick det då vara. 
 
Tänkte göra en liten upd. nu innan jul med önskelista:) hehe, för att inte få något jag inte vill ha i julklapp, som t.ex. massa smink, så kände jag mig lite manad till att göra en här på bloggen!:D 
 
PENGAR! <-- totally awesome,
10 st munspel från [länk] (vill verkligen ha det!!)
Presentkort på t.ex. Rut mfl., Monki, Lagerhaus, H&M, Body shop, BIO eller någon annan affär:)
Simkort med 10 ggr är också en toppen present!! 
(Kul sida för den som vill hitta något roligt, länk till t-shirt -->)http://www.roligaprylar.se/Nintendo-Power-Up-T-Shirt.html (hittade rubrik's cube asken där också)
Ukelele (men det kommer jag kanske få redan så nvm.)
Promarkers! Vattenkokare som jag kan ha i skåpet på skolan, Pulsklocka, löparjacka, prenumeration på Åsa Nisse, USB-, schack-dvds (det går att hitta på schackbutiken.se) PIKACHU kofta!! (det får du förmodligen leta efter utomlands och beställa.) Bodylotion med doft av choklad! Har haft under en längre tid en önskan om att ha en Ravenclaw halsduk :'3 HP-nörd som jag är. 
 
Men om du inte har några idéer över huvudtaget, köp en tidning till mig~ Som typ Solo, Åsa Nisse, eller någon annan tjej/serie tidning:) Annars finns det säkert många roliga prylar i butiker som lagerhaus, eller nödvändiga grejer som påslakan är uppskattat :)
 
Köp dock inte någon tröja jag inte vill ha, eller smink, eller godis (det är så mkt gott under julen ändå), 
 
Okej det var min önskelista. xD 
Hejdå!♥