nattligt inlägg..

 
Var på något tropikhus i holmsund här om dagen. Det var trevligt:D For sedan ut på kvällen för att träffa lillsyrran och en kompis -->för att se Lisa Miskovsky på stan. Vi såg inte ens en låt av henne.. hehe xD och varför vet jag ej.. men ingen av oss ville väl se henne egentligen.
 
Vi såg däremot en dubbel regnbåge :D
Nämen nu ska jag nog sova xD
Far till Finland på söndag, det kommer nog bli förträffligt trevligt. bye bye:)
 
 

Kunskaps-Snigel:D

Möjligen att jag är en del av allt. 
Okej det kändes som om jag var tvungen att börja inlägget så xD Varför? nä.. det vet jag inte. Har lite ångest över Schack SM som börjar nu till helgen, har knappt spelat schack sedan april och känner fortfarande inte för att spela riktigt. Kommer gå in med väldigt låga förväntningar på mig själv, ska försöka se till att bara ha det roligt mesta dels av tiden! 
 
Visste du att en snigel kan sova i upp till 3 år? Vad det beror på kan jag inte riktigt säga, men ganska kul fakta i alla fall. 
 
Många snigelhälsningar från mig
Alltså mina paintkunskaper är lovande.. haha XD 
 
 

Bob Dylan~

På tiden att jag laddade upp igelkott-bilderna:D 
Visste du att igelkottar man inte ska bjuda igelkottar på mjölk/grädde? Även om igelkotten tycker det är gott, så får den tyvärr oftast ont i magen för att de är känsliga mot laktos. Igelkottar äter lite allt möjligt men klassificeras som insektsätare! Ställ hellre ut en skål med vatten. 
 
På tal om igelkottar läste jag ett skämt nyss som var ganska kul... hehe... 
"Alla kan ta fel, sa igelkotten och kröp ner från hårborsten" 
 
 
Tror jag har lagt ut den tidigare, men det gör inget :D Lyssna gärna, och kika gärna in på vår kanal på youtube. Vår användare heter: 2b1es
 
Hejdå!♥