Jag ä en norrlänning.

 
Bjuder på denna preview :D Hoppas ni tycker att den är prima! För det sku vara riktigt awesome :D 
Snodde lite bilder från Idas blogg, vart sjukt kul och träffa Simon och Ida (och självfallet roligt att träffa dig också Elin) Träffade även en vän jag inte sett på länge igår, riktigt trevligt. Satt och pratade i flera timmar! 
 
FÅTT MINA SULOR NU.. (eller fått och fått, 1900 spänn fattigare) SKA ut och prova att gå i dem, och får ta en springtur med dem till helgen då jag ska te Bjurholm :D 
 
HEJDÅ .. 
 
Jag kanske ska dra en vits innan.. för att jag kan så många hehe.. 
 
- Vad gör norrlänningar när det blir kallt?
- Sätter sig kring stearinljus.
- Vad gör norrlänningar när det blir väldigt kallt?
- Tänder stearinljusen.
 
Hejdå på riktigt nu kanske.. 

Att äta muskotnötter~

Mitt liv som en BULLDOG = Gå där med sina korta ben och avsöndra saliv. Äta mat slafsigt. Det hade varit något helt enkelt. 
Blir helt förvirrad att de gjort om blogg.se så himla mycket, hittar inte riktigt som jag ska :0
Men dock så ser det snyggt ut må ja då säga. 
 
Vi pratade om muskotnötter på jobbet vid lunchen igår, och jag har tagit reda på lite fakta vad som händer om man helt enkelt äter för mycket av muskotnöten. 
 
Muskotnöten är ganska likt drogen amfetamin, dess sega reaktion som kommer ett par timmar efter, kan dock göra att personen i fråga äter för mycket av muskotnötterna. Enligt Centralförbundet för alkohol- och narkotikaupplysningen kan stora doser av muskotnöt reesultera i hjärtklappningar, kräkningar, muskelvärk och akuta förgiftningssymtom.
 
Läste om en tjej som hade ätit ordentligt med muskotnötter, och att hon inte kunde få upp ögonen först, eftersom muskotnöten torkar ut. Personen i fråga sov riktigt länge, över ett dygn och orkade knappt ta sig ut ur sängen. Det tog flera dagar innan denna person blev helt återställd, och under dessa dagar hade personen en extrem huvudvärk.
 
Läste en artikel i P4 där några ungdomar hade ätit muskotnötter och hamnat på intensiven för förgiftning. Det kan förstöra njurarna vilket är väldigt allvarligt. 
 
Förhoppningsvis var detta upplysnade för alla er där ute som inte visste detta om muskotnötter, och kanske det inte lockar lika mycket längre att prova. 
 
Hejdå!♥
 

Girls just wanna have fun.

Hejdå!♥

Att måla på Paint är awesome :D

Dagen har varit riktigt bra. Träffade lillsyrran på stan, som fått en ny kamera bara sådär :0 (ganska orättvist kanske, men jag ä glad ändå!) och vi for sedan och spelade minigolf. (JAG VANN MED 4 POÄNG SÅ DET ÄR STARKT JOBBAT!!) nämen.. står 2-0 till mig nu xD Posetivt är att jag får gå in gratis för att jag jobbar där! :'3 Sofie stannade ganska länge och vi disktuerade bland annat skräckfilmer, vilket fick tiden att gå mycket snabbare. Gick sedan hem och satt och spekulerade på balkongen.

Är du en sådan person som kan tänka dig att ställa klockan mitt i natten, bara för att få tänka "åh jag får sova längre, YES!!"? Jag gör det hela tiden. Har alltid flera alarm igång, för att just vakna upp och känna den enorma lättnaden att få sova längre. Visst händer det att jag inte kan somna om, men ytterst sällan. Min hjärna fungerar dessutom mycket bättre på morgonen, och därför upplever jag det inte som ett problem om jag inte kan somna om. För då har jag tid att ligga och fundera. :D
Mötte en fin igelkott idag på väg hem. Saknar verkligen att ha husdjur<3
Hehe,.. kunde inte låta bli att rita en igelkott i paint när jag väl skrev om det xD Förstår att ni beundrar min paint talang så sjukt mycket nu.... xD Nämen ni behöver ju inte dömma mig efter den bilden, inte speciellt fin xD
Kärlek till Paint, det bästa ritprogramet ever! (eller inte)
Ska nog sova nu.. kanske.. eller nej .. jag har glömt att borsta tänderna... och har ganska mycket grejer på min säng (klassiker) som jag borde ta undan.. kanske.. eller nä ja kan nog sova med min väska+dator+gitarr+gosedjur+skokartong+jacka+tidningar+block+prydnadskuddar+pennor och ritblock+kameraväska+hörlurar+mp3 m.m.. :D
Sov gott♥

Studenten

http://www.picasion.com/
Lite bilder från studenten! Både Alexander och Linus tog studenten i tisdags, men hann bara som hastigast gratta Alex och sedan var han borta.  Sjukt mycket folk och vilken värme alltså! (Tills det började spöregna) :)
Vår lärare bjöd på fika, även om det inte såg så gott ut, var smaken över förväntan. Det är alltid posetivt när ens lärare bestämmer sig för att baka med choklad! :D Kommer att komma mer bilder sedan, men nu så har jag andra planer-
Såg du på studenten iår?

Vet du att, vet du att, det är mörkt om naatta..

Kommer bilder från Studenten ikväll hade jag tänkt!
Men först fixa sulor, sedan jobba!

Visst är katten gullig? såg den på väg till skolan igår:D
Ha en fin dag! ♥

Solen lyser skönt.

Snart sommarlov!♥
Plötsligt har jag tid med det jag vill göra~
Ha det bäst!♥

Just nu så suger det verkligen att vara ja. .__.

Jag vet att jag belastar knäna, fötterna fel. Vilket har nu resulterat i att jag i vänster ben får ont i benhinnan så fort jag är ute och går/löper. Var på löplabbet och nya skor+ sulor kommer kosta mina plånbok 3350 kr:'3 Men jag anser helt klart att det är värt det! Har ibland sjukt ont att det rinner tårar från ögonen. Nej.. ingen höjdare alltså. Sökte en del på google om just benhinneinflammation, och jag hoppas verkligen inte att det är det. Kan bara säga att ibland suger det verkligen att vara jag. :/
Annars skickade Alex en grymt cool video på när
Hejdå!♥

Det "nya" betygssystemet

Nej tyvärr så är denna video bara awkward:
Min kusse visade denna video för mig, visst har jag hört låten- men aldrig sett videon.
Ibland är det så svårt inte misstolka.
Vad tänker du?Något som verkligen är mindre bra är: DET NYA F*CKING BETYGSYSTEMET
(ursäkta svortdomen, men i detta fall behövdes det) Jag är nöjd med mina resultat, MEN det kunde varit såhär också. Betygen som är godkända är från A-E och F är ett icke godkänt betyg. A är motsvaranda MVG (eller lite bättre) och C motsvarar VG och E är då G. Första tanken var att det verkar jättebra. För vem vill egentligen hamna på G+/VG+? Plussen säger inte någonting när betyget skrivs ut.
Men kruxet med detta är att; Om du har 5 moment, och du får A på fyra och E på ett. Vart hamnar du då på? Jo, D. Så om du får ett enda E och resten A då kommer du inte kunna hamna på något högre en D enligt skolverket. Jag anser att vi är i skolan för att utvecklas och bli bättre och som nästan allt annat har de flesta bättre och sämre perioder i livet, där vi helt enkelt presterar mindre. Tyvärr resulterar det i hård plugg året om. Vilket känns jobbigt.
För att få A måste du ha fått A på allting du någonsin gjort, (även om en del lärare kan vara snällare med det och ge A i alla fall, men om man utgår ifrån skolverket) Jag önskar att de tog tillbaka G-MVG betygen, bara för att slippa den ständiga prestationen som de flesta människor inte klarar när det är ganska många ämnen.
Kan känna det på samhällskunskapen att det är surt att få ett B. Har fått A på alla prov, men fick C på ett grupparbete. Tyvärr satsade inte de i min grupp- vilket gjorde att jag försökte själv släpa hela arbetar. Det är drygt. .__. sitter och gråter i ett hörn och säger hej.. nämen det är ganska lugnt. (Lugnt stavas konstigt:0, skriver alltid Lungt xD..)
Det suger att gå första årskursen och vara försökskaniner till det nya betygssystemet. Om jag var Sverker i Plus som förut gick på 1:an (ingen koll om det gör det fortfarande). Då skulle jag kasta det nya betygssystemet i soptunnan.
THAT'S IT!
Hejdå!♥

För att han inte läser min blogg..

Just det! Han läser inte min blogg, och därför kan jag lägga ut hans födelsedagskort en dag tidigare :) Tyvärr blir inte kvaliten med mobilen den bästa, men ni förstår på ett ungefär resultatet ^^
Ska öva på brännboll med Lillsyrran ikväll-
och jag känner mig såhär inför det:
Riktigt glad alltså! Nej nej.. bilden är inte omgjord utan jag ser ut sådär när jag är glad helt enkelt!
Vi ska ha en brännbollsturnering med de andra klasserna i vår korridor, och det känns som om det skulle vara roligt att kunna träffa en boll i alla fall.
Tycker du om att spela brännboll? :D

Ha det fin fint!♥

She's lost inside

Bland de första låtarna vi någonsin gjorde en cover på-
satt och spelade på den idag, och Emi improviserade lite på pianot, vilket
lät (enligt mig) riktigt snyggt! Därför gjorde vi en liten "preview"
Hoppas ni gillar det, och gå gärna in och kika på fler videos :]!
(bild från weheartit.com)
Hejdå!♥

Jag har lust att blogga.. men inte tiden~

Jag tog inte bloggpausen för att jag inte tycker det är roligt att blogga- mitt huvud är tvärtom fyllt med idéer om vad jag ska blogga om.. Dock har jag inte haft tiden att blogga alls :0 Sitter här med den sista skoluppgiften i historia, och det känns så skönt att det snart är över!

Jobbar i helgen på en minigolf :'3 Helt ärligt hoppas jag på spöregn idag så jag kan fara och se både konserterna av Grubberevyn! Köpt biljetter till Nattinén så Emi och jag ska se den ikv! :D
Sitter och lyssnar på Glee's version av Starships, riktigt bra.. haha x'3 Den ligger högt på min lista just nu. Kan ni typ lyssna på 1 million gånger utan att tröttna? Jag är en sådan person som har perioder då jag bara kan lyssna på en enda låt i flera timmar utan att bli less på den.
Bjuder även på en bild jag ritade till en svenska redovisning;
Ha en toppen dag, och jaaa jag ska blogga mer snart :'3!!