bilden ä färdig ;D

W.i.p. bilden är nu färdigt :] Längesen jag målade med promarkers,
men det blev rätt okej I quess. Fotat med mobilen dock, så ganska
många skuggor har försvunnit;/
Regnar ute :] Väntar på Emi ska sluta, så sitter och lyssnar på Harry Potter!
Hejdå♥

Vi höres väl.

Alldeles blå himmel ute! Vaknar nu mera med solen på morgonen, vilket är skönt. Tycker du om att vakna med solen i ansiktet? Det är så sjukt mycket i skolan just nu och innan denna månad är slut så kommer 10 prov och 2 redovisningar vara klara. Det är möjligt att det blir något mer också i naturkunskapen. Jag blir nervös inför alla prov och medför att jag nu jämt har ont i magen. But that's it. Det är så himla tråkigt att läsa mina inlägg nu för tiden när jag inte tänker på mycket annat en att plugga, och därför funderar jag på en blogg paus tills jag känner att jag har tid att blogga igen ~ vi får se!
Vi hörs!♥

I don't care if monday's blue.Hoppas ni haft en fin dag! Vart med Emi idag, och gjort en cover på en Bob dylan låt. Blue baby tror jag den heter (?) är inte speciellt förtjust i Bob dylans röst, men tror vi fick till en ganska bra cover! En kompis i klassen undrade om jag ville följa med på laserdome ikväll, är det roligt? Följde inte med för att jag känner mig ganska trött psykiskt. Behövde därför en kväll för mig själv. Så sitter nu med en te mugg och tittar på Mästarnas mästare. Ska väl plugga också en del I guess, men chillar lite nux)!


Vad har du för planer för veckan?

Ugglepost ~


Har otroligt mycket att göra just nu, och försöker plugga så mycket som möjligt till nationella. Satt hemma hos Emi och pluggade matte, och ska tillbaka dit imorgon och plugga mer matte. Varför placerar det vanliga prov samtidigt som inlämninguppgifter och nationella på samma gång?Jag vann denna söta Uggla på Amandahs blogg! Visst är den fin? Ohh.. jag är inne i mitt Harry Potter beroende och det kändes så roligt att just i denna punkt få en uggla på posten! Eller så som jag ser det; att en uggla kom med posten ;D
Har du läst Harry Potter böckerna?

~så kreativa blogginlägg hähä~

Ha en fin fin dag! :)

skolaaaa;D

Sitter i skolan, känns okej att vara tillbaka ändå. Det är så mycket nu innan sommarlovet, nationella nästan varje vecka. Peppar inte ~ och att vi ska ha bad gör det inte heller bättre. :] Jag ska sommarjobba den första perioden som → Gatumusiker, hade egentligen velat jobba på ett ålderdomshem, men det funkar det här också. Det verkar roligt :)
Ska du sommarjobba?
Hejdå♥

Valborg..

Lite bilder från Valborg!
-> Varför det står 200 på tårtan är därför jag och Emi har gått förbi ett träd 200 ggr idag xD.. såå varje gång vi går förbi det trädet säger vi såhär;
Sanna; EM-em-emölli kkkollla vilkket fint tträd!!
Emi; Aah.. du har sagt deet deen .... gången.
Haft en bra valborg?
Hejdå ♥