BODEN TRIP i mini format!!

(Hade ingen kamera med mig, så det får bli en gammal bild istället) :)
 
Resan till Boden var hur awesome som helst!:D Började med att jag och James satt och pratade HELA resan till Boden. Vi satt längst fram i bussen och busschauffören höjde musiken mer och mer allt eftersom.Tillslut satt vi och halvskrek till varandra för att överrösta musiken. När vi sedan gick av så sa jag till busschauffören;
Jag: "Nu slipper du höra oss prata"
Busschauffören: "Babbla menar du?" (sades med en väldigt irriterad ton).

2 halvdöva personer fick sedan skjuts av Simons mamma till login där vi skulle sova (Simon följde ju med, men det var inte han som körde.. tänkte att jag ändå behövde tydliggöra det). Första intrycket av oss blev ganska komiskt: Två skrikande personer i baksätet som precis hade haft en väldigt seriös disskussion om pennor --> det slutade därför med att jag skrek massor om katter och djur. Ett vekligt första intryck, det är möjligt. Tyvärr kan vi inte göra om det.
 
Vi for och spelade sedan i en väldigt fin lokal (DE HADE EN GITARR :O :O :O :O OCH JAG KÄNDE BARA ATT JAG OCKSÅ VILL HA DET PÅ VÅR KLUBB) nämen jag tog allt rätt bra. Drack kaffe från automaten. Dock failade jag ganska mycket för jag glömde bort att dricka det, så det hann svalna hela tiden. Kallt kaffe= ingen höjdare.  
 
Login vi sov i var stor med massa rum. Vi gick omkring med en stor ficklampa i massa läskiga kalla rum. Det kändes lite som en skräckfilm. Fast jag var nog alldeles för flummig för att kunna bli rädd just då. Det slutade i alla fall med att vi bäddade i ett stort rum med element. Sedan spelade jag och James pingis, vilket var jättekul. Åså såg vi på Django. <---(öppningslåten i den filmen låter som att de sjunger TANGO hela tiden)
 
När vi gick och la oss (ganska sent ofc) så kunde jag inte somna. Även fast jag pressade mig mot ett litet element så fick jag aldrig upp någon värme. Tillslut var jag tvungen att gå upp och dra på mig massa kläder, vilket inte hjälpte. Så jag gick upp och satt framför datorn. Spelade inte mina livs partier den dagen heller. Men på något magiskt sätt lyckades jag spela två remier i förlorade ställningar. 
 
 
På kvällen spelade vi spel, såg klart filmen, åt kopiösa mängder lakrits (eller jag gjorde det hehe..) och vi lärde oss av misstaget och flyttade till ett litet rum där det blev varmt. 
 
Söndagen var värsta sad. För då skulle vi ju hem och tanken på skolan dagen efter.. nej, inte speciellt lockande. Bussresan gick snabbt då jag och James lyckades prata hela vägen. Japp helt knas, pratade kanske inte med samma rytm som på fredagen. But still, so sick you know. Det var nice ändå för jag pratar typ ingenting på skolan. o.O'
 
SUMMERING (för dig som int pallar läsa igenom) Det bästa med helgen var:
1. Träffa Simon igen och att James följde med (det blev helt toppen alltså, resan gick sjuufort)
 2. Träffa de andra deltagarna och den underbara gitarren i spellokalen!! (toppen lokaler btw)
3. Det var så kallt att jag inte kunde sova, det är alltid minnesvärt även om det är drygt i stunden. (blev verkligen tydligt hur skön ens egna säng är) :)
4. Simons mössa (alltså jag ska sno den en dag.. en dag alltså.. den var den ultimata tänkar-sovar-mössan:D) 
5. Alla överdrivet bra/mer eller mindre seriösa diskussioner vi hade!!!!!!!!!!!!!!! 
6. Helheten såklart! 
 
 Hejhå, hejdå, ät massa semlor imorgon söta fina rara skara!:D 
 

Kommentarer
Postat av: Gerd

Du är duktig på,att i några rader,ge trevligt formulerad information.Är nyfiken på Simons mössa.Bamsekramar!

2013-02-12 @ 13:35:10
Postat av: Sandra Saandriiie Åhfelt

häärligt, de e bra med mig också! :) haft en bra helg :)?

2013-02-18 @ 17:57:15
URL: http://saandriiiee.blogg.se/
Postat av: Sandra Saandriiie Åhfelt

häärligt, de e bra med mig också! :) haft en bra helg :)?

2013-02-18 @ 17:57:44
URL: http://saandriiiee.blogg.se/
Postat av: Jouline♡

Låter som en toppen helg! :)

2013-02-20 @ 23:44:21
URL: http://stylebyjouline.blogg.se
Postat av: Anonym

tänkte bara kika in och säga att jag hoppas du får en riktigt bra lördag :)

2013-02-23 @ 14:32:30
URL: http://ibeliveinyou.spotlife.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P


Trackback