nyårslöften hit och nyårslöften dit:'3

Satt och försökte leta blogg tips för att få ett mer meningsfullt inlägg. Lyckades jag med det kanske? Nepp.. inte ett dugg. Det är ganska intressant vad de gav för tips, ett exempel var politik. Jag menar, nu när det inte är valtider, ska jag verkligen sitta och ha en monolog med mig själv om politiska frågor? Jag kände mig inte peppad på den tanken. TILLSLUT kom jag på ett ämne som egentligen är lite sent ute, men bättre sent än aldrig! 
 
Hade du något nyårslöfte?
 
I många fall känns nyårslöften som önskningar och orealistiska. Det är ofta orealistiskt för att personen i fråga har ingen aning om hur han/hon ska göra för att nå målet. Målet är vanligtvis något som ska förbättra hälsan, vilket är en god tanke. Exempelvis är sluta att röka ett vanligt löfte. Frågan är då- HUR kommer personen göra för att kunna sluta? Ersätts rökningen med något annat? Har individen en stark vilja och ska till varje pris nå målet? Vill individen ens sluta röka? Finns det överhuvudtaget en plan på hur detta ska ske?
 
Att inte kunna hålla sitt nyårslöfte blir ett misslyckande för en själv. Det är inget fel med att sätta upp mål, men vi behöver inte endast göra det vid nyår. Mitt tips skulle vara att sätta upp mål under årets gång. Det kanske är i skolan, någon idrott, eller något annat. Försök föreställa dig känslan när du väl har uppnåt det. Hitta en motivation att fortsätta med det du nu vill. Livet är inte en raksträcka utan har bergar och dalar, därför är det bra att ha en morot som driver en över ens egen trygghetsgränsen. 
 
Mitt nyårslöfte var därför: Sätta upp mål under årets gång! Kanske låter okreativt men det är något jag kommer kunna klara av. Känslan av att misslyckas är något jag helst undviker.
 
Ska snart träffa min lillsiiz:'3 Det blir förmodligen en toppendag denna dag alltså! 
Ha det bäst! 
(Nyårsbak med Em:)!) 

Kommentarer
Postat av: Gerd

Du för ett klokt resonemang och slutsatsen blir bra.Jag har lovat att inte skjuta upp till morgondagen det som måste göras i dag.Dina vinterbilder är fina och träffen med lillasyster låter så trevligt.Bamsekramar.

2013-01-05 @ 13:53:46
Postat av: Sara

Fin blogg, bloglovinbyte? :)

2013-01-05 @ 21:27:53
URL: http://saraaemelies.blogg.se
Postat av: Clara Ringqvist

Otroligt vackra naturbilder!

2013-01-07 @ 12:27:11
URL: http://clararingqvist.blogg.se
Postat av: Caroline

Sv: Den handlar om en tjej som flyttar från New York till Stockholm och startar en modeblogg. Sen får man följa hennes med- och motgångar i stockholms kända kretsar :)

2013-01-07 @ 12:39:50
URL: http://iamcarro.blogg.se
Postat av: Marie

Men mums så gott med CupCakes =D :thumbup:

2013-01-08 @ 00:15:04
URL: http://myflowergirl.blogg.se
Postat av: ida

jätte fina :-d bilder

2013-01-08 @ 17:58:44
URL: http://idalillagreta.blogg.se/
Postat av: Sarah

Fina vinterbilder :)

2013-01-10 @ 16:20:23
URL: http://CheerSarah.devote.se
Postat av: amanda ruiz

å va gott de såg ut

2013-01-19 @ 14:07:33
URL: http://ruiznaglar.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P


Trackback